Tmel Ceresit FT 101 dostanete nyní i v transparentním provedení Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Víceúčelový elastický tmel Ceresit FT 101 s unikátní patentovanou polymerovou technologii Flextec® přichází na trh v novém transparentním provedení a stejně jako dříve uvedené bílý a šedý tmel vyniká i tato novinka svou univerzalitou a špičkovými vlastnostmi. S uvedením novinky na trh je spojená akce, kdy se lepicí tmel prodává s odlamovacím nožem zdarma.

Ceresit FT 101 Transparent - piktogramy
Ceresit FT 101 Transparent - piktogramy
Vysoce transparentní lepicí tmel Ceresit FT 101 Transparent je vhodný pro tmelení i lepení a při práci s ním na první pohled zaujme jeho vynikající adheze k nejrůznějším povrchům bez nutnosti podkladového nátěru. Výborně přilne k materiálům jako plast, cihla, mramor, dlažba, dřevo, kov, keramika a mnoho dalších.

Tmel vyhrává nejen svou pevností, ale obrovskou univerzalitou - můžete jej s klidem použít i na speciální materiály, například na galvanizovanou ocel, nerez, železo, natírané kovy, lakovaný či eloxovaný hliník nebo jako lepidlo pro lepení zrcadel. Univerzálním tmelem/lepidlem Ceresit FT 101 můžete i v transparentním provedení tmelit a lepit také na vlhkých podkladech, navíc s ním lze pracovat i pod vodou – díky technologii Flextec® vytvrzuje totiž polymerizací. To ale není všechno – tmel nekoroduje, výborná je jeho odolnost vůči UV záření, povětrnostním vlivům a stárnutí, na jeho povrchu nenajdete žádné povrchové praskliny a trhliny. Tmel charakterizuje dobrá kompatibilita s nátěrovými hmotami – po vytvrdnutí se mohou nanášet další nátěry. Práce s tmelem je snadná – netáhne se a proto se čistě aplikuje, má nelepivý povrch a dobře se nanáší z pistole i při nízkých teplotách. A zdraví škodlivá rozpouštědla, silikon a nebezpečné izokyanáty v něm určitě nenajdete.

Ceresit FT 101 je vhodný pro širokou škálu oprav a instalací, jako jsou například opravy a stavby bazénů, kuchyní, koupelen či různé opravy venkovních prostor. Hodí se při montáži okenních parapetů, podlahových lišt, schodů či dlaždic. Využít jej můžete i pro utěsňování konstrukcí ve vnitřním i vnějším prostředí, dokáže vyplňovat praskliny, řeší porušené spoje na balkónech a terasách, pomáhá utěsňovat spáry mezi okenními rámy a zdivem. Je vhodný při údržbě rozvodů, ventilací a klimatizací. Další informace o tmelu Ceresit FT 101 včetně technického listu a videoprezentace najdete na http://www.ceresit.cz/produkty/ft101/
Ceresit FT 101 Transparent
Ceresit FT 101 Transparent
Aplikace tmelu Ceresit FT 101 Transparent
Aplikace tmelu Ceresit FT 101 Transparent
Ceresit FT 101 Transparent
Ceresit FT 101 Transparent
Ceresit FT 101 Trasparent 280ml
Ceresit FT 101 Trasparent 280ml
Henkel ČR, spol. s r.o. Poslat poptávku