Novinka HELUZ RAPID Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Před námi je již 11. ročník veletrhu FOR PASIV, který mimo jiné řeší úspory energií v novém bydlení. Již tradičně na něm představí HELUZ svůj systém cihelné výstavby, letos však přichází i s novou produktovou inovací, která se vyznačuje nejen nadstandartními hodnotami tepelné izolace, ale i zrychlením a zjednodušením stavby.

Novinka nesoucí příhodný název HELUZ RAPID spatří poprvé světlo světa právě na veletrhu FOR PASIV (k dostání pak bude od dubna) a výčet výhod je vskutku dlouhý. Chcete se dozvědět více? Přijďte navštívit stánek HELUZ v hale č. 2. v termínu 15. 2. – 17. 2.

Pro své nejvyšší pohodlí zakupte elektronickou vstupenku ZDE.

Novinka HELUZ RAPID
Novinka HELUZ RAPID

Kromě žhavé novinky HELUZ RAPID se dozvíte více o iniciativě Smysluplný celek, můžete zjistit, jak výrazně zvýhodnit celou stavbu pomocí programu HELUZ na MAX a k vidění bude i produktová stěna s hlavními výrobky pro pasivní a téměř nulové domy. 

Veletržní stánek HELUZ
Veletržní stánek HELUZ

Odborníci se mohou těšit na specializované poradenství HELUZ techniků a ukázky pomůcek z oblasti digitálního stavitelství, jako je selektor konstrukcí a detailů, knihovny BIM a mnoho dalšího.

Veletržní stánek HELUZ
Veletržní stánek HELUZ
HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Poslat poptávku