Proč jsou tepelné izolace důležité právě i v létě

Proč jsou tepelné izolace důležité právě i v létě

Rozhodně to zní dosti paradoxně, že je tepelné izolace důležitá i v létě, ale je to skutečně tak. Tepelné izolace jsou sice obvykle chápany jako prostředek snížení úniků tepla, ale právě v létě je to mnohdy naopak. Tepelný zisk je nežádoucí, obzvláště za velkých veder.

30 let stříkaných izolací nejvyšší kvality a odolnosti

30 let stříkaných izolací nejvyšší kvality a odolnosti

PUR IZOLACE s.r.o. je zde již 30 let, tedy především na českém trhu. A slaví právem. Vždyť přinesla ve své době jako jedna z prvních novou technologii nástřiku polyuretanové pěny, v roce 2015 pak první aplikace pěny na bázi vodní páry a poté i první aplikace kanadské pěny. Přinášíme vám rozhovor s panem Petrem Korčákem, který nás seznámí s rozvojem společnosti počínaje svými prvními kroky ve státní firmě OSEVA s.p. Litoměřice již před rokem 1990, kde s technologií nástřiku polyuretanové pěny začínal. A co má dnes společného třeba s filmaři, divadly a zábavními parky?

Stříkané pěnové PUR IZOLACE

Stříkané pěnové PUR IZOLACE

Od roku 1991 působí na českém trhu firma PUR IZOLACE s.r.o., která se výhradně zabývá technologií nástřiku a lití tvrdých polyuretanových pěn. Tento způsob izolace provádí také v Polsku, Maďarsku, na Slovensku a v Rakousku.