Nerezový nábytekV gastronomických zařízeních hraje nerezový nábytek významnou roli. Musí splňovat náročné požadavky gastroprovozů - musí být vyrobený z kvalitní nerezové oceli, jelikož je určen k vytvoření hygienického prostředí při zpracování potravin a je vysoce odolný vůči vysokým teplotám, korozi a mastnotám.Základní gastronomické zařízeníPracovní deskyNerezové pracovní desky jsou hygienické, vyznačují se téměř nezničitelností, vysokou odolností proti kyselinám a zásadám, vysokým teplotám, korozi a mastnotám. V nabídce jsou nerezové pracovní desky s jedním dřezem, dvěma dřezy, nebo bez dřezu.Pracovní stolyZe široké nabídky pracovních stolů si můžete vybrat nerezový pracovní stůl s trnoží, s plnými policemi, roštovými policemi, skříňový otevřený, pojízdný, s policí a zásuvkami, skříňový s posuvnými dvířky, skříňový s křídlovými dvířky, dvoukřídlový, skříňový se zásuvkami a dvířky, skříňový s posuvnými dvířky, nebo otevřený se zásuvkami. Mycí stoly s odkládací plochouMůžete si pořídit nerezové mycí stoly s odkládací plochou a s jedním či dvěma dřezy.Mycí stoly – dřezyNerezové mycí stoly-dřezy s jedním dřezem, případně se dvěma dřezy.Stůl k myčcePodle potřeby si lze k myčce vybrat levý nebo pravý stůl.Při hledání dodavatele vybavení pro své gastronomické zařízení se obraťte na profesionální firmu s dobrými referencemi. Jedním z předních českých výrobců gastronomického zařízení pro velké kuchyně a provozovny je firma "Daniel Paulus - Výroba zařízení pro restaurace a kuchyně," která například realizovala nerezové pulty pro český olympijský dům na letošních OH v Londýně.Zdroj: www.paulus-nerez.cz