Společnost KAROL, člen skupiny RONAL Bathrooms, představuje synonymum pro špičkový italský design a řemeslnou preciznost v oblasti koupelnového nábytku a van. KAROL se zaměřuje na vytváření elegantních, moderních a vysoce kvalitních řešení pro koupelny, která nejenže splňují nejvyšší standardy estetiky, ale také funkčnosti.

Hlavní sídlo společnosti se nachází v Colle Val d'Elsa, v srdci Toskánska, kde je kladen důraz na využívání tradičních řemeslných technik v kombinaci s moderními materiály a technologiemi. KAROL je známý svým jedinečným přístupem k designu, který odráží hluboké propojení s italským kulturním dědictvím, zejména v používání materiálů jako dřevo, kamenina Gres a foukané sklo.

V rámci skupiny RONAL Bathrooms, která zahrnuje další prestižní značky jako GLASS 1989 a KUDOS, nabízí KAROL široké spektrum koupelnového nábytku, od modulárních sestav po ikonická volně stojící umyvadla. Jeho výrobky jsou vysoce přizpůsobitelné a umožňují zákazníkům vytvářet koupelny na míru, které harmonicky zapadají do interiéru a zároveň poskytují maximální komfort.

RONAL Bathrooms se tímto partnerstvím zavázal k neustálému inovování a nastavování nových standardů v oblasti koupelen a wellness, čímž vytváří nezapomenutelné zážitky pro své zákazníky po celém světě.

keyvisual-KAROL
keyvisual-KAROL