Sprchový kout se sprchovou vaničkou TRENECA od české značky POLYSAN (Zdroj: polysan.cz) Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

V dnešní době se trendy v koupelnovém designu zaměřují na kombinaci estetiky a funkčnosti. Moderní koupelny preferují čisté linie, minimalistické tvary a přírodní materiály, které vytvářejí harmonický a uklidňující prostor. Minerální litá sprchová vanička TRENECA od české značky POLYSAN se dokonale hodí do tohoto konceptu díky svému elegantnímu vzhledu a širokému výběru barev, které umožňují snadnou integraci do různých designových stylů. Vnese do vaší koupelny nejen estetickou hodnotu, ale také praktické výhody, které oceníte při každodenním používání.

1. Elegantní design a bezpečnost

TRENECA zaujme svým elegantním designem, který se snadno začlení do jakéhokoli interiéru. Je dostupná ve čtyřech moderních matných barvách: v béžové, bílé černé a šedé. Textura s kamenným vzhledem dodává povrchu vaničky přirozený a hřejivý vzhled, zaručující komfortní pocit při každém kroku. Povrch vaničky je vybaven nejvyšší třídou protiskluznosti pro maximální bezpečnost.

2. Bezbariérový přístup

Díky ploché montážní výšce pouhých 30 mm je sprchová vanička TRENECA ideální pro bezbariérovou instalaci. Nízká výška instalace usnadňuje vstup a výstup ze sprchového koutu, a to ocení zejména osoby se sníženou pohyblivostí.

Sprchové vaničky TRENECA (Zdroj: polysan.cz)
Sprchové vaničky TRENECA (Zdroj: polysan.cz)

3. Flexibilní rozměry a instalace

Sprchová vanička TRENECA je k dispozici ve více rozměrech, které se přizpůsobí jakémukoli prostoru:

  • Čtvercové vaničky: 90x90 cm a 100x100 cm.
  • Obdélníkové vaničky: šířka od 80 do 100 cm a délka od 90 do 160 cm.

Vaničky lze instalovat různými způsoby – zapuštěním do podlahy, usazením na podlahu nebo s nožičkami a následným podezděním. Typ vhodných nožiček je uveden u každé vaničky. Navíc je možné každou vaničku řezem upravit na požadovaný rozměr, což umožňuje dokonalé přizpůsobení prostoru vaší koupelny.

4. Nerezový kryt a speciální sifon

Elegantní designový kryt z prvotřídní nerezové oceli je dostupný v pěti odstínech, které harmonicky zapadnou do celkového vzhledu vaničky. Pro optimální funkčnost je nutné objednat speciální sifon s nerezovou krytkou, který dokonale ladí s designem vaničky.

5. Hřejivost minerálního litého materiálu

Sprchová vanička TRENECA využívá minerální litý materiál, který je nejen odolný, ale také příjemně hřejivý. Díky tomu si můžete svou sprchu užívat v maximálním pohodlí a teple.

www.polysan.cz