Pohled na centrum Kaštanová | Centrum bydlení a designu Křižíkova Zobrazit fotky zobrazit 9 fotek

Když jde o stavbu, rekonstrukci nebo zařizování domu, bytu a interiéru, dobře vybírejte, s kým na nich budete spolupracovat. Podceňovat kvalitu a šetřit na nesprávném místě by se vám totiž nemuselo vyplatit. Pojďte se s námi podívat na značky, za kterými stojí tradice i výsledky, a se kterými tak vedle určitě nešlápnete. Všechny navíc najdete na jednom místě – v Centru bydlení a designu Křižíkova v Praze. Pro dobrou radu a inspiraci (od cihel až po dveře) tak nemusíte běhat po celém městě.

Luxusní interiér od A do Z? Pod taktovkou Pearl Design

Nejste-li zrovna rození designéři, svěřte návrh svého interiéru (ale i exteriéru) raději odborníkům. Můžete se 100% spolehnout na renomované interiérové studio Pearl Design. V Centru je sice velmi vítaným nováčkem, za sebou už však má dlouhá léta praxe a reputaci, která ho předchází. Pojďte společně s jeho designéry vytvořit něco krásného a jedinečného – třeba váš vysněný domov!

Otevření nového showroomu PEARL-DESIGN

Interiér pod taktovkou Pearl Design| Centrum bydlení a designu Křižíkova
Interiér pod taktovkou Pearl Design| Centrum bydlení a designu Křižíkova

Prémiové dveře a okna Porte Karpi pro moderní domov

Stavební otvory a italský design? To je firma Porte Karpi, která je prodává již více než 20 let a v jejím sortimentu najdete také „vychytávky“, jakými jsou dveře bezpečnostní nebo protipožární. V showroomu Porte Karpi na Křižíkové si navíc můžete osahat i další příslušenství – kliky, zárubně nebo stavební pouzdra – a poradit se o jejich výběru s odborníky.

Interiérové dveře Pivato – dveře s příběhem

Vzdušné a elegantní – posuvné dveře a pouzdra Eclisse

Kdo dává přednost elegantním posuvným dveřím, neměl by vynechat návštěvu expozice Eclisse, která už od roku 1989 vyrábí bezobložková stavební pouzdra a posuvné systémy, do kterých „šoupací“ dveře na stěnu i do pouzdra zapadnou jako poklice na hrnec. K dispozici jsou posuvné dveře jednokřídlé, dvoukřídlé, v zákrytu, a dokonce i do oblouku.

Showroom značky Eclisse | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Showroom značky Eclisse | Centrum bydlení a designu Křižíkova

Fantastické propojení interiéru a exteriéru v režii WoodAl

Pro okna a dveře vysoké kvality můžete vyrazit také k WoodAl, což je jednička na evropském trhu, která má v sortimentu výrobky ze dřeva (Wood) a hliníku (Al), ale také okna plastová a vše další, co si u výplní stavebních otvorů můžete přát. Nakouknout do showroomu WoodAl ale nezapomeňte ani pokud přemýšlíte o nové pergole: bioklimatické pergoly Biossun jsou totiž skutečnou špičkou ve své kategorii.

Jak si správně vybrat pergolu na zahradu? Poradíme!

Keraservis: Dokonalé koupelny pro dokonalé interiéry

I malá koupelna může být funkční a krásná. Své o tom ví odborníci firmy Keraservis, která na trhu působí přes 20 let. Koupelnové studio má v Centru hned dvoupatrový showroom, kde na vás kromě kompletních koupelen čekají desítky vystavených vzorků obkladů a dlažby do koupelny i kuchyně, sanity, nábytku a doplňků. Nad rámec vám vytvoří profesní návrh či 3D vizualizaci.

Jsou přírodní materiály opravdu ještě přírodní?

Kuchyně jako z titulní strany? Vsaďte na značku Applia

Vybavení kuchyní, které jako by vystoupilo ze žurnálu o bydlení a designu, najdete na Křižíkové v expozici Applia. Firma je do Čech a na Slovensko dováží už nějaký ten pátek a při výběru sází na skutečně prémiové značky. V sortimentu tak nechybí značky jako Villeroy & Boch, Novy či Reginox. Samozřejmostí je odborná rada, která je často nad zlato.

Ostrůvkový odsavač par Pureline Frame | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Ostrůvkový odsavač par Pureline Frame | Centrum bydlení a designu Křižíkova

Designové teplo domova od Korado

Už přes 50 let produkuje Korado kvalitní otopná ocelová tělesa, a tak není divu, že dnes patří k předním světovým výrobcům. Nabízí deskové radiátory, koupelnová tělesa, designové topné žebříky, ale i centrální rekuperace nebo systémy větrání ohleduplné k planetě i peněžence. Pokud jsou vám některé pojmy neznámé nebo potřebujete poradit s výběrem, přijďte se zeptat specialistů do showroomu Korado.

Rekuperace – cesta za nízkoenergetickým domem

Hrubá stavba kvalitně s cihlami Heluz

Ryze česká firma Heluz vyrábí cihly už od roku 1876 a patří mezi tři největší producenty zdících systémů v celé republice. V nabídce společnosti jsou kromě cihelných systémů také překlady, stropy a komíny. Vystavené vzorky je možné prohlédnout si v expozici Heluz, kde se stavbou a vším kolem ní rádi poradí specialisté na slovo vzatí.

HELUZ FAMILY při realizaci | Centrum bydlení a designu Křižíkova
HELUZ FAMILY při realizaci | Centrum bydlení a designu Křižíkova

Dát přednost kvalitě, zkušenosti a dobré pověsti před (nejnižší) cenou se vyplatí – a při stavbě i zařizování domu i bytu to většinou platí dvojnásob. V Centru bydlení a designu Křižíkova v Praze najdete pod jednou střechou ověřené firmy a značky, s jejich pomocí zvládnete vše od hrubé stavby po vytápění koupelny doslova levou zadní.

Bioklimatická pergola od WoodAl | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Bioklimatická pergola od WoodAl | Centrum bydlení a designu Křižíkova
3D návrh malé koupelny Keraservis | Centrum bydlení a designu Křižíkova
3D návrh malé koupelny Keraservis | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Otopné výměníky KORABASE | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Otopné výměníky KORABASE | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Showroom značky Porte Karpi | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Showroom značky Porte Karpi | Centrum bydlení a designu Křižíkova
Centrum bydlení a designu Poslat poptávku