Skladovací plachtová hala (Zdroj: halyjabor.cz) Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Plachtové haly představují všestranné a přizpůsobivé řešení pro různé podnikatelské aktivity. Mohou být využity k mnoha účelům, jako je skladování, výroba, prodej nebo prezentace produktů a služeb. Jsou vhodné pro různé obory, včetně průmyslu, zemědělství a obchodu. Tento článek vám přiblíží, jak a kde lze plachtové haly využít a pro jaké obory jsou ideální.

Možnosti využití plachtových hal

Plachtové skladové haly jsou kryté prostory tvořené ocelovou konstrukcí a plachtovým pláštěm, který může být vyroben z materiálů jako PVC, PE nebo PES. Plášť může mít různé vlastnosti, například tepelnou izolaci, protipožární ochranu nebo UV stabilizaci. Plachtové haly nabízejí mnoho výhod, jako je rychlá a snadná montáž, variabilita velikosti a tvaru, nízké náklady na pořízení a provoz, odolnost vůči povětrnostním vlivům a dlouhá životnost.

  • Skladování: Plachtové haly mohou sloužit jako skladovací prostory pro různé druhy zboží, materiálů, techniky nebo výrobků. Chrání skladované položky před vlhkostí, prachem, škůdci a krádeží. Mohou být vybaveny regálovými systémy, vysokozdvižnými vozíky nebo jeřáby pro snadnou manipulaci.
  • Výroba: Mohou být využity jako výrobní nebo montážní prostory pro různé průmyslové odvětví. Poskytují dostatek prostoru pro stroje, zařízení, pracovníky a hotové výrobky. Mohou být vybaveny potřebnou elektroinstalací, osvětlením, vytápěním, ventilací nebo klimatizací.
  • Prodej: Plachtové haly mohou sloužit jako prodejní nebo výstavní plocha pro různé druhy zboží a služeb. Umožňují prezentovat produkty nebo služby potenciálním zákazníkům, kteří si je mohou prohlédnout, vyzkoušet nebo zakoupit. Mohou být upraveny podle firemního stylu, s atraktivním opláštěním, okny, dveřmi nebo branami, a mohou být vybaveny reklamním potiskem nebo logem.
Skladovací plachtová hala (Zdroj: halyjabor.cz)
Skladovací plachtová hala (Zdroj: halyjabor.cz)

Kde lze plachtové haly využít?

Plachtové haly lze postavit na různých typech povrchu, jako je beton, asfalt, zemina nebo tráva, a mohou být přemístěny podle potřeby. Jsou vhodné pro použití na různých místech:

  • Průmyslové zóny: Ideální pro skladování, výrobu nebo prodej průmyslových produktů a služeb. Mohou být postaveny na volných pozemcích nebo vedle stávajících budov.
  • Zemědělské pozemky: Vhodné pro skladování zemědělských produktů nebo ustájení hospodářských zvířat. Mohou být postaveny na polích, loukách nebo pastvinách.
  • Obchodní centra: Mohou sloužit jako prodejní nebo výstavní plocha v obchodních centrech, na parkovištích, náměstích nebo vnitřních prostorech.
Skladovací plachtová hala (Zdroj: halyjabor.cz)
Skladovací plachtová hala (Zdroj: halyjabor.cz)

Pro jaké obory jsou plachtové haly vhodné?

Plachtové montované haly jsou ideální pro různé obory, které potřebují zastřešený prostor pro svou činnost:

  • Průmysl: Vhodné pro nábytkářský, strojírenský, elektrotechnický, plastikářský nebo kovovýrobní průmysl. Mohou sloužit jako skladové nebo výrobní prostory.
  • Zemědělství: Ideální pro rostlinnou, živočišnou nebo lesní výrobu. Mohou sloužit jako sklady zemědělských produktů nebo ustájení hospodářských zvířat.
  • Obchod: Vhodné pro maloobchod, velkoobchod, e-commerce nebo služby. Mohou sloužit jako prodejní nebo výstavní plocha pro různé druhy zboží a služeb.

Plachtové haly včetně montáže nabízí společnost argoservis.cz.