Pro zajištění bezpečného a plynulého provozu každého gastronomického zařízení je nezbytné jeho vybavení kvalitním nerezovým příslušenstvím. Druh a uspořádání vybavení se navrhují podle velikosti a kapacity provozovny tak, aby se při dodržování všech norem co nejvíce zjednodušily všechny kuchyňské práce a procesy.
Vysoké nároky
Nábytek a pracovní vybavení gastronomických provozů musí být pro vytvoření hygienického prostředí při zpracování potravin vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Při výrobě profesionálního nádobí a zařízení gastronomických provozů je kladen důraz na výrobní technologii a použitelnost surovin, které splňují nejvyšší jakostní třídy. Vybavení pro gastronomické provozy musí být praktické, nezávadné, kvalitní a musí splňovat vysoké hygienické standardy. Nerezový materiál musí být odolný vůči vysokým teplotám, korozi, kyselinám, zásadám a mastnotám.Základní gastronomické zařízení
Základem gastronomických zařízení jsou kvalitní nerezové pracovní desky a stoly, které jsou hygienické a odolné vůči vysokým teplotám, korozi, kyselinám, zásadám a mastnotám. Pracovní stoly mohou být pojízdné, skříňové, doplněné různými praktickými policemi a zásuvkami, mycí stoly pak jedním nebo několika dřezy či přídavným stolem k myčce.Produkty z nerezu
Kvalitní nerezové zařízení je nezbytné pro dobrou funkci gastronomických provozů, velkokapacitních kuchyní, jídelen, restaurací a mlékárenských, pivovarnických a masných provozů a dalších.K produktům z nerezu patří gastronomické zařízení, výčepní zařízení, desky, pulty, bary, pracovní a mycí desky a stoly, dřezy, nerezové skříně, digestoře, chladící a tepelné prvky, vitríny, linky pro fastfood, vozíky, police, regály a další produkty.
Profesionální firma
Jako dodavatele vybavení pro své gastronomické zařízení si zvolte firmu s dobrými referencemi, která vaši provozovnu vybaví kvalitním a profesionálním zbožím a pomůže vám navrhnout ideální řešení, které bude splňovat všechny vaše požadavky a bude umožňovat plynulý a bezpečný chod vašeho podniku.
Zdroj: www.paulus-nerez.cz