FOR ARCH 2024 vstupenku zdarma nabízíme ke stažení

Chystáte se na veletrh FOR ARCH 2024? Získejte svou vstupenku zdarma a objevte nejnovější trendy ve stavebnictví, vytápění, dřevostavbách a dalších oborech!

Pozor: Počet volných vstupenek je omezený! Neváhejte!

H2: Jak získat vstupné na veletrh FOR ARCH bezplatně?

Náš magazín ČESKÉSTAVBY.cz je mediálním partnerem téhle význačné akce. Dostali jsme k dispozici několik volňásků a rádi se o ně podělíme se svými čtenáři. Pro informaci, plné vstupné na veletrh je 240 Kč (v předprodeji do 16. září 180 Kč). Pokud se chcete na tenhle tradiční a bohatě obsazený veletrh všeho, co souvisí s architekturou a stavebnictvím podívat, nečekejte a přihlaste se o svou bezplatnou vstupenku.

FOR ARCH 2024 – tam nesmíte chybět

Stavební veletrh FOR ARCH se uskuteční již po pětatřicáté v termínu od 17. do 21. září 2024. Tento veletrh se stal jednou z nejvýznamnějších událostí v oblasti stavebnictví v České republice, kde se představí stovky vystavovatelů z různých oborů, jako jsou stavební materiály a prvky, vytápění a energie, dřevostavby, bazény, sauny, elektroinstalace a zabezpečení. 

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program zahrnující odborné konference, tematické přednášky a bezplatná poradenská centra, kde odborníci poskytnou rady napříč všemi stavebními obory. FOR ARCH nabízí nejen přehled nejnovějších trendů, ale i příležitost k navázání cenných kontaktů a odborných diskuzí.